Hirdetés

Megjelent a Tudatos vásárló magazin



|

Felkészülnél a karácsonyi bevásárlásra? Füzetünkkel elkerülheted a kereskedők csapdáit. A kiadványt ajándékba adjuk a decemberi PC World vásárlóinak.

Hirdetés

Sajátos dinamikája van a fogyasztói piacnak. A vásárlók szeretnének minél jobb ajánlatokat elcsípni, miközben sok kereskedő szeme előtt a minél magasabb profit elérése lebeg. Ha kell, az ügyeskedő boltosok akár a szemetet is rásózzák a fogyasztókra, csak ne bukjanak az üzleten. Habár országunkban az alkudozás nem része az adás-vételi kultúrának, érdemes vásárlás előtt alaposan felkészülnünk, hogy még véletlenül se verhessenek át minket ebben a sokszor zéró összegű játszmában. Nem akármilyen küzdelem ez. A gyűjtögetés során már nem mamutokkal, kardfogú tigrisekkel, ellenséges törzstagokkal kell megküzdenünk, a modern csapdák sokkal nehezebben kiszúrhatók, alattomosak, sokszor az apró betűs szövegekben bújnak meg. Friss kiadványunkban megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a vásárlás előtt, és melyek azok a becsapós ajánlatok, amelyeket jobb, ha elkerülünk.

Ízelítő a tartalomból:
- Vásárlási tanácsok nem csak karácsonyra
- Szerződéses csapdák
- Hogyan válasszunk processzort
- Hogyan válasszunk tápegységet
- Használt hardver, nem rossz hardver

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő decemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.