Hirdetés

Megújult a CineStar



|

Megújult a CineStar, amely ezentúl a Project/029 részeként szolgálja ki a filmek és sorozatok szerelmeseit.

Hirdetés

Eredetileg még 2010. május elsején startolt el a CineStar blog, a Web4-es rendszer keretében. A filmekkel foglalkozó oldal az elmúlt közel öt évben szép lassan kinőtte a Web4-et, és már több attól, amit egy sima blog nyújtani tud a filmkedvelő közösségnek.

Hirdetés

A célkitűzések közt megmaradt, hogy továbbra is a legfrissebb hírekkel jelentkezzenek, egyedi tálalásban. Mostantól viszont nem csak filmekkel kapcsolatos híreket közölnek, hanem sorozatokról, könyvekről is írnak, valamint olykor a geek-világ érdekességei is beköszönnek majd - a képregényekkel az élükön. Mindezzel egyfajta életmód-hangulatot szeretnének kialakítani.

 


Jobb, újabb

A használt stíluson kívül minden megváltozott: új dizájn, új funkciók és új szerver szolgálják ki az oldalt, amit hónapokig finomítottak. Igyekeztek olyan modulokat beépíteni, amelyek a látogatók érdekeit szolgálják, így van például állandóan jelenlévő fejléc, ami a könnyebb navigációt szolgálja. 

 

 

A kiemelt cikkek ezentúl egy nagy, lapozható részben kapnak helyet, amely mellett a hónap legérdekesebb, legtöbbet olvasott hírei is megjelennek. Fontos megemlíteni a kritikák végén található értékelőboxot, amely az összesítésért felel. 

 

 

Miben jobb?

Az eddigi hozzászólási rendszer megszűnt létezni, így nincs szükség Web4-es azonosítóra sem a kommenteléshez. Ezentúl a kedvelt Disqus platform van helyette, amivel egyszerűbb és kényelmesebb a hozzászólások írása és szerkesztése, valamint követése is. 

 

 

Az aktuális kritikák, a legfrissebb trailerek mindig kiemelt helyen szerepelnek, hogy még egyszerűbben elérhetőek legyenek mindenki számára. Szintén előkelő helyen lesz látható az aktuális FilmMagazin, ami saját menüvel is rendelkezik, amiben a régebbi számok visszakereshetőek. Felbukkanak majd a Könyvmolyz tagjainak írásai, de lesz kifejezetten könyvajánló rovat is az oldalon belül.

 

 

Ezentúl minden nagyobb filmes eseményhez egyedi aloldalakkal szolgálnak, ahol követhetőek az eseménnyel kapcsolatos hírek, információk, érdekességek és lehetőség szerint livestream is lesz. 

Az oldal mobileszközökre optimalizált változatának hála kényelmesen böngészhető minden a tabletekről, okostelefonokról egyaránt.

 


A megújulás kapcsán megjegyeznénk, hogy a PC World olvasói is találkozhatnak majd rendszeres filmes ajánlókkal, melyet a CineStar csapata készít. Ezeknek köszönhetően nem maradtok le a legújabb trailerekről és hírekről, amelyek a filmek és sorozatok világát érintik.

Érdekelnek a filmek? Gyere és olvass bele az új CineStar.hu-ba!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.