Hirdetés

Minőségi Klipsch fülhallgatók



|

A kiváló minőségű hangfalairól híres Klipsch fülhallgatók gyártásába kezdett.

Hirdetés

Az amerikai Klipsch vállalat nevével fémjelzett hangfalak és egyéb hangeszközök -- mint például iPod kihangosítók -- sosem tartoztak az olcsó kategóriába, ám a befektetett pénzért cserébe minőségi hangzást kaphattunk. A vállalat nevéhez számos korszakalkotó újítás fűzhető, mely hozzájárult a hangsugárzók evolúciós fejlődéséhez.

 

pcw_klipsch_2_k.jpg

 

A kiállításon a Klipsch négy fülhallgatót mutatott be, ezzel új termékkört hoztak létre a hangfalak és az említett MP3/iPod kiegészítők mellett.

 

pcw_klipsch_3_k.jpg

 

 

A négy új termék a Custom 1, Custom 2, Custom 3, illetve Image névre hallgat. A fülhallgatók közös jellemzője, hogy szem előtt tartja a felhasználó kényelmét, mivel mindegyikhez öt darab, különböző méretű cserélhető géldugót mellékelnek.

 

pcw_klipsch_4_k.jpg

 

További extra, hogy a Custom 3-ban a magas- és mélyhangok megszólaltatásáért külön hangszóróegységek és a hozzá tartozó hangváltó felelnek, míg az Image leginkább apró méretével hívja fel magára a figyelmet.

 

pcw_klipsch_5_k.jpg

 

Azt egyelőre még nem tudni, hogy hazánkba elérhetők lesznek-e a Klipsch fülhallgatók -- főleg magas áruk miatt, mely típustól függően 30 és 70 ezer forint között alakul.

 

pcw_klipsch_1_k.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.