Hirdetés

MWC: érintőkijelzővé változtatja az asztalt a Sony projektora



|

Beépített akkut is kapott a méregdrága Xperia Touch.

Hirdetés

A Mobile World Congress-en bejelentett Sony okostelefonok látszólag nem váltottak ki óriási visszhangot a nagyközönségből, pedig a csúcskategóriás Xperia XZ Premium mobilnak akad pár érdekes trükk a tarsolyában. Szerencsére a gyártó vitt más jellegű termékeket is a kiállításra, a komplett arzenáljának legérdekesebb eleme talán az Xperia Touch projektor.


Hirdetés


A rövid vetítési távolságú projektor horizontális és vertikális felületekre képes vetíteni, méghozzá 23-80 hüvelykes és 1366×768 pixeles képet, maximum 100 lumen fényerő és 4000:1 kontrasztarány mellett. A nagy érdekességét az jelenti, hogy a felhasználók ugyanúgy interakcióba léphetnek a kivetített képpel, mintha az egy multitouch érintőkijelző volna. Az Xperia Touch belsejében gyakorlatilag egy középkategóriás okostelefon lapul, ennek a képét vetíti ki a projektor.



A projektoron teljes értékű Android 7.0 operációs rendszer fut, így Play Áruházból szabadon telepíthetőek rá különféle alkalmazások és játékok. A rendszerlapka típusát nem közölte a Sony, de kaptunk pár specifikációt: 3 GB RAM, 32 GB bővíthető háttértár, 13 MP-es kamera, sztereó hangszórópár, Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2, NFC, HDMI USB Type-C, videózás esetén körülbelül egy órányi üzemidőt biztosító akku.


A Sony Xperia Touch valamikor a tavasz folyamán kerül majd piacra, az ajánlott fogyasztói ára 1499 euró, azaz nagyjából 461 ezer forint lesz.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.