Hirdetés

Nem kell az e-könyv



|

Tovább csökkentek az e-könyvek eladásai, a kiadók átszervezik az erőforrásaikat.

Hirdetés

A Nielsen Book jelentése alapján az e-könyvek eladásai 2016-ban éves szinten 16 százalékkal csökkentek

Hirdetés

Bár a Nielsen csak nagyjából harminc kiadó adatira építette a statisztikáit, és a negyedik negyedéves eredményeket vette alapul a számításokhoz; a változás semmiképp nem számít jó hírnek a szektorban. 

A jelenségre több magyarázat is született. Egyesek szerint a 2015-ös áremelkedések okozták az e-bookok hanyatlását, mások szerint vannak egyéb helyek, ahol lehet olcsó tartalmakat találni. Az is egy elfogadott vélemény, amely szerint az emberek már nem akarnak annyi időt a képernyők előtt tölteni, ezért egyre kevésbé hajlandóak a könyveket elektronikus formában olvasni. 

A kiadók egy ideje már elkezdték újragondolni a stratégiájukat, többen átszervezik és elvonják az erőforrásaikat az e-könyvektől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.