Hirdetés

Nyakláncok geek lányoknak



|

Ellenállások, kondenzátorok, diódák - ki tudja, mire lehet ezeket felhasználni.

Hirdetés

Ékszert készíteni sok mindenből lehet, vannak például a legódarabok, vagy alaplapból kivágott medálok, fülbevalók. De mit is hordjon egy geek nő, ha igazán ki akarja magát csípni? Az alábbi ékszerben megtaláltam a választ, ez a legösszetettebb darab ebben a stílusban, amit eddig láttam. A FractalSpin weboldalán vásárolható meg a kézzel készített, 98 db diódából és kondenzátorból álló szett, ami mögött 19 óra munka áll. A nyaklánc-fülbevaló párosról messziről nem is látszik, hogy miből készült, modern és csinos darab, én biztosan hordanám.



Mindenképpen érdemes kattintgatni még az oldalon, ellenállásokból összeállított gyönyörűségeket is találni. Az áruk azonban elég borsos, egy nyakék 700-800 dollár körül kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.