Hirdetés

Nyerj jegyet a BringaExpóra!



|

Február 27-e és március 2-a között rendezik a VII. Port BringaExpót. Most páros jegyet nyerhetsz a PC World online-nal.

Hirdetés

Újabb nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni igen tisztelt Olvasóinknak.

A PC World online-nal most páros jegyeket nyerhetsz a VII. Port BringaExpóra. Az idén már hetedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb bringás szakkiállítását és vásárát, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a Hungexpo G pavilonjában tartanak. A rendezők és a kiállítók február 27. és március 2. között, naponta 10:00- 18:00-ig, közel 10 000 négyzetméteren várják mindazokat, akik érdeklődnek a kerékpározás és a kerékpáros sport iránt.

Hirdetés

A PC World online nyereményjátékában most 5X2 jegyet sorsolunk ki. Ha te is szeretnél ellátogatni a VII. Bringaexpóra, nincs más dolgod mint válaszolni egy kérdésre, kommentelni és bízni a szerencsédben.

A kérdés:

Mikor mutatták be a világ első repülő biciklijét? Segítségként eláruljuk, hogy a helyes választ egy kis internetes kereséssel a PC World online-on is megtalálhatod.

A válaszokat a PC World Facebook-oldalán várjuk.

Nyerteseink a szerkesztőségben vehetik át a jegyeket. (1037, Budapest, Montevideo utca 9). A válaszokat holnap délután (2014.02.27.) 12:00-ig várjuk, a nyertesek nevét 13:00-kor hirdetjük ki a Facebook-on.

Sok szerencsét és jó játékot kívánunk mindenkinek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.