Hirdetés

Nyerjen virtuális gólokért!



|

Komoly ajándékok várnak a virtuális bajnokság résztvevőire.

Hirdetés

Az interneten is beindult a fociszezon. Többek között a RaidSonic, a Samsung és az Inno3d ajándékai várnak azokra a virtuális focistákra, akik eljutnak a június 27-én tartandó döntőbe. Minden nap déltől másnap délig tart egy forduló, ahonnan a napi győztes továbbjut. Hetente egyszer lesz egy szűrés ahol a hét közben legjobban teljesítő játékosok vehetnek majd részt. A döntőbe a heti tabellák első tíz játékosa kerül majd be.

screen_soccer_game.jpg

 


Az internetes játékban büntetőket kell rúgni, avagy inkább kivédeni azokat. Mindenkinek tíz próbálkozás áll rendelkezésére naponta. Csatárként büntetőket kell értékesíteni, míg kapusként - ki gondolta volna - minél több gólt kell megakadályozni. Az ajándékok között találhatunk Samsung merevlemezeket, Inno3D 9600-os szériájúvideokártyákat, a fődíj pedig a RaidSonic ICY BOX IB-NAS4220 hálózati tároló eszköz, melyben gigabites LAN illetve USB csatlakozás mellett két 3,5 hüvelykes SATA merevlemezt használhatunk.


Mivel a magyar focisták idén sem jutottak ki a jelenleg is zajló bajnokságra, ne is szaporítsuk tovább a szót. Mutassuk meg a világnak, hogy ha igaziból nem is, virtuálisan mégis lehetünk jók fociban: ezen a linken neki is lehet kezdeni a bizonyításnak. Hajrá, magyarok!!!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.