Hirdetés

Olcsó 3D-s projektor az NEC-től



|

Az NEC NP115-ös és NP210-es projektora már alkalmas 3D-s anyagok megjelenítésére, és ehhez csak egy szemüveg szükséges.

Hirdetés

Az NEC Display Solutions NP115-ös és NP210-es projektora immáron alkalmas 3D-s anyagok megjelenítésére. A legjobb az egészben, hogy ehhez csupán egyetlen projektorra, és egy aktív szemüvegre van szükség.

 

A készülék DLP Link technológiája a 120 Hz-es frissítési rátával és a hozzá való aktív szemüveggel lehetővé teszi egyetlen projektoron keresztül a 3D-s megjelenítését, speciális képernyő, filterek és emitterek nélkül. A 3D-s projekció így már nem számít olyan drágának, és jó hasznát vehetik az oktatásban, mérnöki munkában, építészetben vagy más tervezésben.

 

Azért is számít nagy újdonságnak és olcsónak ez a megoldás, mert a hagyományos megoldásban két projektor kell, egy a bal, egy a jobb szemnek. Az sem mindegy, hogy milyen a konfigucáió, és szükség van speciális filterekre és képernyőre is.

 

Az NEC NP115 3D 339 fontba kerül, az NP210 3D-ért 425 fontot kérnek, és júniusban megjelenik az NP216 3D is, 435 fontért. Az NEC kínál majd 3D-s startcsomagot is, amikben van aktív 3D-s szemüveg és némi 3D-s tartalom is.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.