Hirdetés

Playstation 3 ismét elhalasztva!



|

Egyre kínosabb helyzetben a Sony Computer Entertainment

Hirdetés

vezetője Ken Kutaragi is megerősítette.

Az PAL területeken (Európa, Oroszország, Közép-Kelet, Afrika, Ausztrália ) eredetileg kitűzött 2006 november 17-i megjelenési dátum 2007. márciusra módosult, míg az NTSC (Észak Amerika, Japán) területek esetében továbbra is érvényes a korábban bejelentett megjelenési időpont – azaz, 2006 november 11. és 17.

A magyarországi megjelenést is érintő időpontváltozás oka a már sokat emlegetett Blu-ray diódák sorozatgyártásának késlekedése, mely a Playstation 3 konzolok kulcskomponense.

A Sony Playstation 3 már sokadik halasztását éli meg, míg a Microsoft-féle XBOX 360 már közel egy éve van a piacon, ez idő alatt pedig rengeteg konzolhívőt állított maga mellé. Kérdéses, hogy ezzel a – többek között Európát is – diszkrimináló lépéssel a Sony mennyi hívőt taszít el magától. Ne feledjük el azt sem, hogy a késéssel együtt a játékgép alapkomponensei is folyamatos avulásnak vannak kitéve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.