Hirdetés

Pofonegyszerű virtuális bankkártyával fizetni az USA-ban



|

A ma indult Privacy.com óriási mértékben növeli a netes vásárlás biztonságát.

Hirdetés

Világszerte gyorsan terjed a bankkártyás online vásárlás, a jelek szerint egyre többen hajlandóak bizalmat adni a különféle online áruházaknak és szolgáltatásoknak, bankkártyával fizetni a felületükön. Olvasóink egy tábora minden bizonnyal hallott már a virtuális bankkártyákról, a sajnos nem minden bank által biztosított szolgáltatással olyan kártyára tehetnek szert az ügyfelek, amit kimondottan online fizetésre terveztek. A virtuális kártyák esetében az ügyfelek könnyedén szabályozhatják a napi költési limiteket, így elméletileg akkor sem történhet katasztrófa, ha bűnözők kezébe kerülnek a kártyaadatok.

Hirdetés


A mai napon az Egyesült Államokban elindult a Privacy.com, amelynek köszönhetően pofonegyszerűvé vált ilyen virtuális kártyát igényelni. A szolgáltatás teljesen ingyenesen használható, a regisztráció után virtuális VISA bankkártyák hozhatóak létre, akár egyszeri, akár folytonos jellegű használatra. A Privacy által biztosított virtuális bankkártyáikkal a fogyasztók nem csak a bankszámlájukat védhetik, de a privát szférájukat folyamatosan sértő reklámcégeket is kicselezhetik, azok ugyanis nem tudják majd konkrétan a személyükhöz kapcsolni a vásárlásokat.


A Privacy.com jelenleg csak bő egytucat egyesült államokbeli bank ügyfelei számára érhető el, de az üzemeltetők ígéretei szerint folyamatosan próbálnak újabb és újabb pénzintézetekkel szerződni. A szolgáltatás természetesen profitalapú, azonban a fogyasztók közvetlen terhelése helyett a normál tranzakciós díjból kapott jutalékból származik a bevétele.


(Forrás: The Verge | Nyitókép: Sean MacEntee)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.