Hirdetés

ProShow Gold 3 – diavetítő az összes modern formátumhoz



|

A különféle bemutatókat készítőknek ezentúl sokkal egyszerűbb lesz a dolguk, a ProShow segítségével.

Hirdetés

A 3-as verzió legfontosabb nóvuma, hogy ezentúl az egyes diakockákon tetszőleges számú képet – ahogy a program nevezi, réteget – helyezhetünk el, amelyek méretét, helyét és elforgatását egymástól teljesen függetlenül tudjuk változtatni a megújult Slide Options ablak Motion oldalán. Ugyanitt, az Adjustmentről Editingre változtatott képszerkesztő ablakba belekerült egy vágó (Crop) és egy vörösszem-eltávolító eszköz is.

 

layers.jpg

 

Azoknak, akik zenés bemutatókat készítenek, ezentúl sokkal egyszerűbb lesz a dolguk, a hangokat láthatóvá tevő hullámforma-megjelenítésnek és az új idővonalpanelnek köszönhetően, amelyen sokkal kényelmesebben és pontosabban szinkronizálhatjuk a képváltásokat a zenei aláfestéshez.

 

A képfeliratok effektusainak száma néggyel bővült. Ezek közül valószínűleg a Galactic Scroll nevű, Star Wars stílusú szövegbeúsztatás lesz a legnépszerűbb.

 

hddvd.jpg

 

Ahogyan az sejthető volt, az új változat egyik újdonsága a HD-felbontású videók támogatása lett. Az elkészült vetítéseket ezentúl akár 1080p felbontású MPEG-videóként is elmenthetjük. Kellemes meglepetésnek mondható a Flash Video formátum támogatása, ráadásul mentéskor nemcsak az FLV formátumú állományt kapjuk, hanem egy SWF-lejátszót és egy HTML-sablont is.


 

Adatok

  • JPG, TIF, BMP, PNG stb. képformátumok olvasása
  • AVI-, MOV-, MPG-, WMV-videók beillesztése
  • MP3, WAV, WMA formátumú háttérhangok
  • Képáttűnések, álló és mozgó feliratok
  • DVD, VCD, SVCD, XVCD, CVD, miniDVD lemezek összeállítása
  • MPEG–1, MPEG–2, AVI, MOV, WMV, 1080p/1080i/720p/720i/480p HD-Video és Flash Video mentése
  • Futtatható állományok, képernyővédők, MPEG-videók, webes bemutatók készítése


 

Értékelés

Előny: gyors, sok formátumot ismer, sokféle áttűnés és szövegeffektus, kimenetként HD- és Flash Video; még pontosabban állítható az áttűnések hossza

Hátrány: a menükészítő kicsit nehézkes, kevés sablon jár hozzá

Teljesítmény: 90

Szolgáltatás: 92

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.