Hirdetés

Samsung WB5000: 24x optikai zoom, RAW képek



|

A Samsung legújabb digitális fényképezőgépe a WB5000, amely 24x-es optikai zoomra képes, és RAW képek készítésére is alkalmas.

Hirdetés

 

A Samsungtól már sok jó fényképezőt láttunk, az adatok szerint a legutóbb bemutatott WB5000 is ezek közé tartozik majd. A szuperzoomos gépről már korábban is szivárogtak ki adatok, amik immáron hivatalossá váltak.

 

A 12,5 megapixeles szenzorral szerelt WB5000 igen figyelemreméltó, 24x-es optikai zoomra képes - ezzel már biztosan nem lesz probléma a távolsággal. A fényképezőgép ráadásul 720p-s HD-videók rögzítésére is alkalmas, méghozzá H.264 formátumban.

 

A WB5000 több intelligens móddal is rendelkezik, képes arcokat és mosolyokat felismerni. A JPEG és RAW képeket rögzítő gép ha minden jól megy, akkor már szeptemberben megvásárolható lesz, nagyjából 550 dolláros (106 000 forint) áron.

 

samsung-wb5000.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.