Hirdetés

Sensei - sokoldalú, játékos egér a SteelSeries-től



|

A Sensei számos beállítást tesz lehetővé a felhasználója számára.

Hirdetés

A SteelSeries meglehetősen merész kijelentéssel dobta piacra legújabb, játékosoknak szánt egerét, a Sensei-t - állításuk szerint az adott piacon ez a legjobban testreszabható egér. A Sensei vezetékes kialakítást kapott. A testreszabást a SteelSeries Engine szoftver és a betépített ExacTech beállítások teszik lehetővé.

 

Utóbbi része az ExactSens, az ExactAccel és az ExactAim, amelyek használat közben egy belső ARM processzor erejét használva segédkeznek a működésben. A 125,5 x 68,3 x 38,7 milliméteres "rágcsáló" világítási rendszere 16 millió színt támogat. A fém borítás csúszásmentes bevonatot kapott.

 

A nyolc gombbal rendelkező Sensei 5700 CPI-s lézerszenzorral dolgozik, a Double CPI szolgáltatás ezt pedig 11 400 DCPI-re képes növelni, ami többmonitoros használat esetén lehet kedvező. A harisnyázott kábel egy aranyozott USB-csatlakozóban végződik. Az egér saját LCD-kijelzője lehetőséget ad a gyors beállítások elvégzésére is. A szeptemberben érkező SteelSeries Sensei ára 89,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.