Szerdán válhat hivatalossá a fizetős Youtube



|

Elvileg exkluzív tartalmakat is elérhetnek majd a fizetős ügyfelek.

Hónapok óta napirenden van az előfizetéses Youtube témája, a tipikusan szavahihető forrásokkal rendelkező ReCode értesülései szerint most szerdán válik majd hivatalossá a szolgáltatás. Ez nem lenne meglepő annak fényében, hogy a múlt héten a Google már bejelentette lényegében ugyanezt a szisztémát a Youtube Gaming esetében.

Hirdetés


A jelenlegi legfrissebb hírek alapján arról van szó, hogy a Youtube nézői havi 10 dollárért cserébe képesek lesznek reklámmentesíteni az oldalt, továbbá számukra exkluzívan elérhető videókat is nézhetnek majd. A csak fizetős nézőknek elérhető tartalmak elkészítésére elvileg a legsikeresebb youtuberek vállalkoztak, azonban a prémium tartalmak idén állítólag még nem lesznek megtekinthetőek.


A The Wall Street Journal múlt heti értesülései szerint a Youtube-ra tartalmakat készítők az előfizetésekből származó bevétel 55 százalékát kapják majd meg, a pénz a videóik előtt eltöltött idővel arányosan lesz szétosztva közöttük.


(Forrás: PCMag | Nyitókép: seosmarty)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.