Hirdetés

takeMS MEM-P3 Player passion



|

Kis méretű, pengeszerűen lapos és jól kidolgozott kis lejátszó a takeMS passion, érdekes kijelzővel.

Hirdetés

Ha Mp3 lejátszónk mindig velünk van, akkor jó, ha kis helyen elfér. Ennek a kívánalomnak igyekeztek megfelelni a takeMS passion tervezésekor, a készülék így meglehetősen laposra sikeredett, egy kisebb zsebbe is simán becsúsztatható. Elegáns lakk borítást kapott, melyen hiába keresnénk a képernyőt, míg be nem kapcsoljuk a készüléket, ekkor a féláttetsző borítás mögül sejlik elő a türkiz és sárga színekben dolgozó OLED kijelző. A hatás nagyon elegáns, egyetlen hátránya, hogy kicsi a fényereje, szabadban még borús időben sem olvasható.

 

takems_passionred_.jpg
 

 

 

A 4 gigabájtos darabot próbálhattuk ki, de ugyanez a modell elérhető 1, 2, és 8 gigabájtos kapacitással is. Nem csak zenelejátszóként, hanem FM rádióként és diktafonként használható a készülék, no meg USB 2.0 háttértárként is. A szerteágazó menürendszerben aztán sok minden beállítható, ismétlés módja, rádiócsatornák, rádióból történő felvétel minősége és egyebek. Eléggé sok mindent tud a készülék, a menü is rendszerezett. A négyirányú navigációs gomb kezelése ugyanakkor nem annyira magától értetődő, mint lehetne, zsebben nem könnyű kitalálni, hogy épp hol is járunk és mit csinálunk így az amúgy apró és zseblakó masinát minduntalan elő kell vennünk.

 

passion4_.jpg
Négyféle színben elérhető a takeMS passion
 

 

 Jó hangminőséggel dicsekedhet a passion, a mellékelt fülhallgatók is használható darabok. Ha a kezelésén egyszerűsíteni lehetne, illetve kijelzőjén erősíteni, akkor nem csak egy minőségi kidolgozású és hangminőségű modellként, hanem abszolút kiválóságként említhetnénk.

 

 


Névjegy

 

Termék: takeMS MEM-P3 Player passion

Forgalmazó: takeMS

Ár: bevezetés alatt

Web: katt ide

 

 

 

Adatok

 

  • MP1, MP2, MP3, WMA, WMV lejátszás
  • 4 gigabájtos flash memória
  • 128×64 képpontos szöveges OLED kijelző
  • Beépített lítium-ion akkumulátor
  • 75×32×8 milliméteres méretek
  • Mini USB töltő mellékelve
  • Tölthető PC-ről is

 

 

 

Értékelés


takeMS MEM-P3 Player passion

Előny: Vékony, apró készülék, elegáns kialakítás

Hátrány: Szabadban nem olvasható kijelző, zsebben nem kezelhető menü

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: -

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.