Hirdetés

Téged is vár a világ első gamer szállodája



|

Egy amszterdami hotel a játékos kedvű utazóknak kínál tökéletes terepet.

Hirdetés

Manapság egyre több specializált szálloda várja tárt karokkal a látogatókat, szóval miért ne lehetne egyet kifejezetten a játékosoknak címezni? Ezen a gondolatmeneten indult el az a csoport is, ami végül január 16-án Hollandiában, Amszterdamban The Arcade Hotel néven megnyitotta a világ első gamer hoteljét.

Hirdetés

Az egyébként roppant elegáns, 50-es, 60-as, 70-es éveket idéző szobákat (összesen 36 darabot) nagyképernyős televíziókkal szerelték fel, a vendégek szabadon használhatják az itt található konzolokat és hozzátartozó játékokat. A képregény könyvtárként is szolgáló hallban handheld eszközök tömkelege áll rendelkezésre, hogy a kanapékon leheveredve belevágjunk egy többjátékos partiba, de retro gépek is kipróbálhatók korhű tévéken.

Mivel Amszterdamról beszélünk, természetesen kerékpár kölcsönzésre is van lehetőség, ha két menet között kedvük támadna felfedezni a várost. Az árak 75 euróról indulnak egy éjszakára, a The Arcade Hotel ideális terep lehet egy gamer házaspár nászútjához. Csak nehogy összevesszenek azon, hogy PlayStation vagy Xbox szobát válasszanak...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.