Hirdetés

Tervezési fázisban a Call of Duty mozifilm



|

Állandó filmes részleget alapított az Activison Blizzard.

Hirdetés

A videojátékok filmadaptációi általában pont olyan bűn rosszak szoktak lenni, mint a filmek játékadaptációi. Az elmúlt években jórészt talán az Uwe Boll által rendezett ámokfutásnak köszönhetően látványosan elkedvetlenedtek a producerek, ám az Activision Blizzard tegnap bejelentette, hogy lát némi fantáziát az üzletben.

Hirdetés


A Warcraft-film első trailerével egyetemben a vállalat elárulta, hogy állandó filmes részleget alapított. Az új divízió célja a sikeres játékaik mozifilmes vagy tévésorozatos adaptációinak elkészítése lesz. Sejthetően az efféle produkciókkal a lehető legszélesebb közönséget kívánja majd megcélozni a kiadó, nem csak az adott játékok rajongóinak készülnek majd az adaptációk.


Nem meglepő módon a Warcraft-film elkészítése után az Activision Blizzard Studios elsőként a Call of Duty feldolgozásának áll majd neki: az elsődleges prioritást a mozikba szánt filmsorozatot elindítása jelenti, de nincs kizárva a tévésorozatos feldolgozás sem. Az első Call of Duty valamikor 2018-2019 környékén kerülhet a mozikba, azaz jelek szerint a kreatív szakembereknek lesz idejük átgondolni és kivitelezni a produkciót.


Szerintetek is Michael Bay fogja majd rendezni a Call of Duty-filmeket?


(Forrás: Mashable)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.