Hirdetés

Tévézz ingyen a decemberi PC Worlddel



|

A karácsonyra való tekintettel méretes ajándékcsomagot készítettünk össze olvasóiknak: a lap mellé ITT/OTT TV voucher, kedvezményes mobil vásárlási kupon és kiegészítő magazin is jár.

Hirdetés

Szezon van. Sokan az év vége felé vásárolnak szeretteiknek és magunknak elektronikai cikkeket, ám a hatalmas kínálatot nem egyszerű átlátni. Tudják ezt a kereskedők is, akik megpróbálják az orruknál vezetni a betévedő bolti és online látogatókat. A vásárlási lázra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a decemberi lapszámunkkal tudatos vásárlót faragunk olvasóinkból, egy helyen megmutatjuk a jellemző bolti átveréseket, azt hogy a hazai termékek ára rendszerint miként tevődik össze, illetve termékkategóriákra lebontva rámutatunk a lényeges specifikációkra, és a piacon kapható legjobb vételekre.

 



A decemberi magazinban nem csupán a legjobb 4K monitorok, tévék, és okostelefonok kimerítő összehasonlító tesztjét zsúfoltuk bele, hanem átfogó képet nyújtunk minden lényeges termékkörről. Vajon mindig jobb a 4K? AMD vagy Nvidia? Az Auchan, vagy a Tesco táblagépe a jobb? Ezekre a kérdésekre mind válaszolunk. Sőt, az illegális letöltések világában is elmerülünk, megnézve azt, hogy milyen rejtett költségeket és veszélyeket rejt az eszetlen torrentezés, és úgy egyáltalán milyen gazdasági és társadalmi hatásai vannak a kalózkodásnak.

 



Újdonság, hogy a decemberi lapszámunktól a magazinjaink mellé nem csak egy DVD-mellékletet adunk, hanem a PC World Plushoz is hozzáférést engedünk olvasóiknak, ahova e hónapban az ajándék Csináld magad füzet és a teljes verziós képernyőlopó mellett egy 2000 forint értékű VIP-Phone kupont is feltöltöttünk, azaz teljes mértékben levásárolható a lap ára. Grátiszként egy ITT/OTT TV vouchert is mellékeltünk a magazinunkhoz, amely beváltásával olvasóink több mint 25 csatornát nézhetnek ingyen három hónapon keresztül.  

További témáink részletesebben:



A legjobb okostelefonok

Összegyűjtöttük és egymásnak ugrasztottuk a mobilpiac fenevadjait, hogy kiderüljön, ki trónol jelenleg a dobogó csúcsán.

Gépfejlesztés olcsón, okosan, látványosan

Így javíthatod fel számítógépedet akár pár ezer forintból.

Induló szoftvercsomagok

Programok, melyeket rögtön érdemes feltelepíteni egy új PC-re.

Miért kerül ennyibe?

Utánajártunk, miért drágábbak a termékek itthon, mint a tengerentúlon.

 

Hirdetés

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazin a DVD-s változatánál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.