Hirdetés

The Big O: méregdrága játék-PC, beépített Xbox 360-nal



|

Az Origin PC szörnyetege kizárólag folyadékhűtést használ, és két változatban kapható.

Hirdetés

Az Origin PC egy őrültnek mondható játékgépet mutatott be: egy extra erős PC és egy Xbox 360 házasságából született a The Big O. A PC kizárólag folyadékhűtést használ, ez mindkét modellre igaz - kettő van ugyanis: a nagyon drága és a méregdrága.

 

Az olcsóbbik változat az ASUS Rampage III Extreme alaplapjára épül, 4 GHz-es Intel Core i7-930-as processzorral, két darab NVIDIA GeForce GTX 480-nal, 6 GB Corsair Dominator RAM-mal, egy 1500 wattos tápegységgel, két 50 GB-os OCZ Vertex 2 SSD-vel, valamint egy 2 TB-os WD Caviar Black HDD-vel. Természetesen számtalan plusz extrát találunk még, ilyen például a folyadékhűtéses Xbox 360, vagy a 12x-es Pioneer Blu-ray-író. Mindezért 7669 dollárt kell fizetni.

 

 

Az erősebb The Big O már két darab Intel Xeon X5680-as CPU-val érkezik, amelyek egyenként 4,3 GHz-re lettek húzva. Ehhez társul 12 GB-nyi Corsait GT RAM és négy darab EVGA GTX 480 FTW videókártya, négy SSD-meghajtóval és két HDD-vel (a fenti modellekből). Az áramellátásról kettő darab 1000 wattos táp gondoskodik, a rendszer pedig az EVGA SR2-es alaplapjára épül.

 

Az utóbbi gép ára 16 999 dollár, azonban ami a legrosszabb az egészben, hogy a PC és az Xbox 360 semmiféle kapcsolatban nincs egymással, nem lehet például PIP játszani sem. Csupán annyiról van szó, hogy a PC-t és a konzolt egy hatalmas házba csomagolták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.