Hirdetés

TrekStor: hang, vezeték nélkül



|

A vezeték nélküli hangszóró-szett 25 méterre is működik a PC-től.

Hirdetés

A TrekStor az idei IFA kiállításon mutatta be a Wireless SoundBoxot. A hangszóró-együtteshez egy USB-kulcs társul, amelyet a PC-hez csatlakoztatva a 2,4 GHz-en működő vezeték nélküli hangfalakat akár 25 méterre is elhelyezhetjük gépünktől.

 

A mindössze négy ceruzaelemmel (AA) működő hangszórók kellemes burkolatot kaptak, hangerejük pedig egyenként szabályozható. Érdekesség, hogy egyszerre akár 20 is rácsatlakoztatható az USB-adóra.

 

wireless_soundbox.jpg

Az alapcsomag ára 50 euró (körülbelül 12 000 forint), amelyben két hangfal foglaltatik. Minden újabb hangszórót 30 euróért (7000 forint) tudunk kiegészítésképpen megvásárolni. A Wireless SoundBox a tervek szerint októbertől lesz kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.