Hirdetés

Új őrület - hódít a távirányítós lufi



|

Egy kedves állatfigurát ábárzoló lufinál már csak az a jobb, ha mozgását akár irányíthatjuk is.

Hirdetés

Az AirSwimmers 145 centis óriás halakat kínal - otthoni használatra is. Pusztán egy lufishoz kell elvinni (vagy otthon fújni fel), némi kézügyességgel kis ballaszt anyagot és uszonyokat tapasztani a lufira, és máris használható az óriás lufi-hal, amelynek valódi különlegessége, hogy távirányítóval irányíthatjuk is mozgását a levegőben. A gyakorlatban ez valahogy így fest:



Az AirSwimmers cápa és bohóchal formában is kapható, a távirányítás igényel némi gyakorlást, de zárt térben idővel egészen profi lufi-versenyeket lehet tartani. Külön öröm, hogy hazánkban is beszerezhető ez a különleges geek játék, bár az árát kicsit erősnek érezzük funkcionalitásához képest. De végülis irányítható repülő hal, az rossz nem lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.