Hirdetés

Újra itt a Future IT



|

Megjelent különszámunk második része. A kiadványt ajándékba adjuk a februári PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Az elmúlt három évtizedben olyan lendületet vett a technológiai ipar, hogy ma már szinte lehetetlenség a szélsebes fejlődés útjába állni. Az internetnek köszönhetően a tudás közkinccsé, a piac véglegesen globálissá, az információmegosztás pedig tömegcikké vált. Világszerte több ezer garázscég próbálja éppen megváltani a világot, amelyhez a korábbiaknál sokkal könnyebben találhatnak befektetőket, potenciális vásárlókat, egyetlen Facebook poszttal is megcsinálhatják a szerencséjüket.



A sok fejlesztés egy irányba mutat: az egyre okosabb mesterséges intelligencia, a dolgok internete és a teljes automatizálás felé, ami egy merőben új, ámde veszélyekkel teli világot vetít elénk. Kiadványunkban megmutatjuk a fő csapásirányokat, részletesen bemutatva a jelenlegi legkülönösebb fejlesztéseket.

Ízelítő a tartalomból:
- A drónok hazatérnek
- Szép, új virtuális valóság
- Gazdálkodj okosan
- Jönnek a robotok
- Európa a Szilícium-völgy árnyékában

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő februári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.