Hirdetés

Vékony játék-PC a Digital Stormtól



|

A legjobb esetben a 16 GB DDR3-as RAM-hoz egy GeForce GTX 680 társul.

Hirdetés

A Digital Storm egy emlékezetes játék-PC-t szeretett volna piacra dobni, és bár ez a gép teljesítményét tekintve nem sikerült, a meglehetősen kicsi mérettel kiegészítve már egy egész érdekes PC-vel van dolgunk. A Bolt nevet viselő vékony újdonság legjobb esetben 16 GB DDR3-as memóriával és egy NVIDIA GeForce GTX 680-as videokártyával érkezik.

 

Érdekes megoldás volt a Digital Stormtól, hogy egy kompakt ház kiválasztása helyett egy teljesen újat, inkább vékony kialakításút csinált a Bolthoz, amely 91,44 milliméter vastag és 355 milliméter magas. 

 

A legerősebb választható processzor az Intel Core i7-3770K négymagos Ivy Bridge CPU-ja, az adattárolást tekintve pedig egy 120 gigabájtos SSD mellé egy 1 terabájtos HDD kérhető. A Bolt szabvány konfigurációjának az ára 1949 dollár, aki viszont jóval szerényebb hardverelemekkel is megelégszik (Core i3 CPU, 8 GB RAM, GeForce GTX 650 Ti), az már 999 dollárért is hazaviheti.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.