Hirdetés

Vezeték nélkül figyelnek a NetGear Arlo kamerák



|

Négy ceruzaelemmel akár 4-6 hónapig is bírhatják a biztonsági kamerák.

Hirdetés

A NetGear hazai kirendeltsége bejelentette, hogy hazákban is forgalomba került az Arlo Wire-Free biztonsági megfigyelő rendszer. Az elsősorban otthoni használatra tervezett megoldás érdekessége, hogy a kamerái nem csak hogy vezeték nélkül kapcsolódnak a rendszer hubjához, de négy darab CR123-as ceruzaelemmel működnek, azaz tényleg teljesen vezetékmentesek. A gyártó szerint a beállításoktól függően 4-6 havonta kell cserélni az elemeket.

Hirdetés


Az Arlo Wire-Free rendszer két komponensből áll: egyrészt ott vannak maguk a beltéren és kültéren egyaránt bevethető kamerák, másrészt pedig az egyszerre akár 15 kamerát kezelni képes beltéri egység (hub). A megfigyelőrendszer beüzemelésekor az utóbbit a Wi-Fi routerre kell rákapcsolni.


A megfigyelőrendszer hardveres kiépítése után a vásárlóknak regisztrálniuk kell az Arlóhoz tartozó webes szolgáltatásban. Ezután az interneten keresztül nyomon követhetik a kamerák képét, számítógépek mellett Android és iOS alkalmazások segítségével mobilon is megtekintő az adás. A szolgáltatásban 1 GB tárhely áll ingyen rendelkezésre, az utolsó 7 nap felvételeit tárolja.


Az Arlo Wire-Free kamerái maximum 720p-s felbontású videó készítésére képesek, található bennük infravörös szűrő a sötétben való működés biztosítása érdekében, továbbá mozgásérzékelővel is rendelkeznek. Utóbbi a hosszú elemes üzemidő egyik titka: a kamerák csak akkor kezdenek el videót rögzíteni, ha történik valami a 110 fokos látómezejükben.


Az Arlo Wire-Free rendszer többféle kiszerelésben is kapható: 1 darab kameráért olyan bruttó 50 ezer forintot kérnek a kiskereskedések, míg az 1 / 2 / 3 darab kamerát és beltéri egységet is tartalmazó csomagok ilyen sorrendben olyan 80 / 120 / 157 ezer forint környékén szerezhetőek be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.