Hirdetés

Vízálló fényképező a Minoxtól



|

A Minox új digitális fényképezője víz alatt is használható.

Hirdetés

 

A Minox bemutatta legújabb digitális fényképezőjét, a DC 6033 WP-t. Ez azért is különleges, mert a víz alatt is könnyedén használhatjuk. A vízálló gépet akár 10 méteres mélységben is magunkkal vihetjük, és készíthetünk vele fotókat.

 

Természetesen a MINOCTAR lencse helyzete fix, így a fényképező csak digitális zoomra képes. A gép 6 megapixeles képek készítésére alkalmas, és SD kártyával bővíthető.

 

minox_waterres.jpg

 

A Minox egy másik fényképezőjét is bemutatta, ez azonban már nem bír vízálló tulajdonsággal. A DC 7022 7 megapixeles képeket készít, maximum négyszeres optikai zoommal. A vékony kialakítású készülék 3 inches TFT kijelzőt kapott, ISO érzékenysége 50 és 1600 között állítható, 32 MB beépített memóriával rendelkezik, és SD kártyával bővíthető.

 

Mindkét fényképező képes a PictBridge technológiát használni, így a fotók nyomtatásánál közvetlenül a készülékről is alkalmunk nyílik a művelet elvégzésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.