Hirdetés

Wii Karaoke: élvezzék a szomszédok is!



|

Akár éjszaka is énekelhetünk a Wii-be, egy ötletes újdonság segítségével... és még a szomszédokat sem zavarjuk.

Hirdetés

A világszerte hatalmas sikert aratott és a mai napig nagyon népszerű Nintendo Wii-hez egy új kiegészítő került forgalomba, amely a JoySound nevet kapta. A Hudson Karaoke által kifejleszett különlegesség gyakorlatilag mikrofonként működik és a karaoke programokhoz használható nagyszerűen. Azért szuper ez a kis eszköz, mivel akár éjnek évadján is gond nélkül visíthatunk fejhangon karaoke-zás közben, senki sem hallja, elvégre teljesen magába zárja a hangot.

 

hudson_karaoke_joysound_wii-480x265.jpg
  

Ha esetleg attól félünk, hogy valami bacit elkapunk mástól, akkor sem kell aggódni, hiszen a kis kiegészítő egyszerűen elmosható a csapnál (igaz, a mosogatógépben való tiszítást nem ajánlja a gyártó). A Nintendo Wii-n kívül a JoySound kompatibilis a Windows Xp és Vista operációs rendszerekkel is. Az egyelőre csak Japánban kapható Wii JoySound 35,5 dollárt kóstál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.