Hirdetés

Zene színesben: Samsung U3



|

Ötféle színben kaphatók a Samsung szinte rágógumi méretű elegáns MP3 lejátszói.

Hirdetés

Az U3 kis mérete ellenére több napra szóló zenével is megbírkózik. Súlya mindössze 22 gramm, de viszonylag nagy, 1, 2, 4 GB-os kapacitásban kapható. Az U3 ötféle színben kerül forgalomba: a Samsungtól megszokott, elegáns fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben érkezik. Jól hat, hogy a kiegészítők, vagyis a fülhallgató, valamint a csipesz is a lejátszó színével harmonizál.

 

u3-green-t_1.jpg

 

 

Az új U3 is az utóbbi időben rendkívül népszerű tapipados vezérléssel rendelkezik. A kitűnően olvasható OLED képernyő melletti öt fő vezérlőgomb finom érintésre is reagál, a további funkcióbillentyűk a készülék két oldalán kaptak helyet. Így a Hold, az On/Off, a felhasználó által testreszabható egyedi billentyű és a beépített USB portot kicsúsztató gomb is oldalt található.

 

u3-red-j.jpg
A Samsung U3-hoz nincs szükség USB kábelre sem, a készülékből gombnyomásra előcsúszik az USB csatlakozó. Nemcsak médialejátszóként, hanem adattároló eszközként is bevethető. Beépített mikrofonja segítségével diktafonként is használható, akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes, a felvétel minősége pedig természetesen előre beállítható. Az U3 nemcsak kedvenc MP3-ainkat, hanem élő műsorokat is megszólaltat: beépített sztereó FM rádiója RDS információk vételére is képes.

 

Az U3 fekete színű változata Magyarországon már május közepétől kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható. A 1GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 15 990 Ft, a 2GB változaté 19 990 Ft, míg a 4GB modell ára várhatóan 26 990 Ft lesz.

 

Specifikációk

Méret: 25,4 x 80 x 11 mm
Súly: 22,8 g
Tárkapacitás : 1 / 2 / 4 GB
Támogatott formátumok: MP3 / WMA / Ogg Vorbis / ASF (Audio)
Kijelző: 4 soros grafikus OLED
Maximális lejátszási idő: 15 óra, hangfelvétel: 33 óra
Hangfelvevő: 32 / 64 / 128 kbps
Vezérlés: Touchpad
Csatolófelület: Slim USB Direct
Különleges szolgáltatások: Szoftver nélkül is használhatók, sztereó FM rádió, RDS vétel, diktafon, színben harmonizáló kiegészítők, villogó LED fény


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.