Hirdetés

1 terrabájt a Seagate-től



|

A Seagate 1 terrabájtos hálózati merevlemezt bocsát a piacra.

Hirdetés

Seagate

A Shared Storage II 1TB két 500 gigabájtos merevlemezzel a kis-, és középvállalkozásokat veszi célba - minden olyan szolgáltatással felszerelt, amire szükség lehet egy ilyen irodában. Gigabit Ethernetes hálózati csatlakozóval, két USB kapuval felszerelt a termék, utóbbiak segítségével nyomtatót, digitális fényképezőt vagy akár másik háttértárat csatlakoztathatunk.

A merevlemezek 7200 fordulattal pörögnek percenként és 16 megabájt gyorsítótárral bírnak. A készülék képes a RAID 1-re, azaz a tükrözés funkció is elérhető a magasabb biztonság érdekében. A termék várhatóan 200 000 Ft körüli áron kerül majd a boltok polcaira.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.