Hirdetés

10 új csatornával fizetős DVB-T szolgáltatás indul



|

A MinDig TV Extra havidíja csak 699 Ft lesz, de valami mintha hiányozna.

Hirdetés

Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses szolgáltatását a digitális földfelszíni televíziós platformon, ezzel jelentősen kibővítve az elérhető műsormennyiséget.

 

Az új szolgáltatás a MinDig TV szabadon fogható 7 csatornája mellett további 10 tematikus csatornát kínál az érdeklődők számára. Ezek a National Geographic, az AXN, a Film+, a Cool, a Sport Klub, a Disney Channel, a FEM3, a Hír TV, az ATV és a Private Spice. A szabadon fogható csatornákkal (RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Autonómia, euronews) együtt május 25-től 17 tévécsatorna műsora érhető el a digitális földfelszíni televíziós platformon. Némi hiányérzetünk van, ugyanis a cseppet sem elhanyagolható Viasat 3 nincs a kínálatban, a minőség megszállotjai pedig a HD műsorcsatornákat hiányolhatják.

 

Mennyiért és hol?

 

Akció keretében a MinDig TV Extra előfizetéses csomagja bevezető áron, már bruttó 699 forintos havidíjért elérhető, egy év hűségidővel és bruttó 2899 forintos aktiválási díj mellett. Az elérhető partnerek tekintetében érdemes felkeresni a szolgáltatás honlapját, az Euronics és a Photo Hall üzleteiben bizonyosan köthetünk előfizetést.

MinDigTV Extra
MinDigTV Extra

Az ügyfél szabadon dönthet arról, hogy havi számlázást választ, vagy pedig határozott idejű szerződést köt és 3, 6 vagy 12 hónapra előre kifizetett előfizetési díjat tartalmazó (pre-paid) kártyával veszi a MinDig TV Extra kódolt adásait. Utóbbi esetben az akció keretében az AH további kedvezményeket biztosít az előfizető számára, a 3 hónapra érvényes kártya bruttó 5999 forintba, míg az egy évre érvényes bruttó 13 999 forintba kerül. A legolcsóbb kábeltévé előfizetéssel is több, mint kétszerennyit költünk tévézésre, igaz, sok szolgáltatónál a kábeltévéhez kötött az internet használata és a magasabb összegben jóval több műsorcsatorna áll rendelkezésre.

 

A MinDig TV szolgáltatás keretében szabadon fogható csatornákért természetesen továbbra sem kell előfizetési díjat fizetni.

 

Mi kell hozzá?

 

Úgy tűnik, hogy ezzel lejár a dekóderkártyát nem fogadó vevőegységek kora. A MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez megfelelő antennára és egy dekóderes (Conax-kártya fogadására képes) DVB-T MPEG-4 beltéri egységre (dekóderre), esetleg DVB-T MPEG-4 tunert tartalmazó CA-modullal integrált televíziókészülékre lesz szükség. Továbbra is javasolt a MinDig TV matricával ellátott készülékek választása, de ez magában kevés, ellenőriznünk kell a Conax modul meglétét is. Ebben némi támaszt nyújthat DVB-T set top box tesztünk. A szolgáltató által biztosított kódkártya aktiválása telefonon történik.

Alcor HD2000
Alcor HD2000

Meghal a Terra+, de nem baj

 

A MinDig TV Extra szolgáltatás elindulásával megszűnik az Antenna Hungária Zrt. által korábban nyújtott Terra+ csomag értékesítése, mellyel az ATV és Hír TV műsorát lehetett fogni egy előre megvásárolt kódkártya segítségével. A jelenlegi Terra+ felhasználók továbbra is hozzájutnak a fenti két csatorna műsorához, illetve az AH hamarosan kedvező MinDig TV Extra szolgáltatásra vonatkozó ajánlattal keresi fel ügyfeleit.

 

 

Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója szerint a MinDig TV Extra elindítása egy fontos mérföldkő és egyben reális alternatívát kínál azok számára, akik kizárólag a legnépszerűbb csatornák műsorait kívánják igénybe venni. Tovább kívánják bővíteni a szabadon elérhető és a fizetős csatornák körét a közeljövőben, a digitális földfelszíni televíziós hálózat jelentős bővítésével pedig az év végére a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatások a lakosság 95 százaléka számára elérhetőek lesznek, vidéken is.

 

A fizetős csatornák frekvenciakisztásáról részletek például itt olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.