Hirdetés

100 dollár lesz a legolcsóbb szemüvegkeret a Google Glasshoz



|

Két héten belül megláthatjuk az első, szemüvegeseknek szánt kereteket.

Hirdetés

Hosszú ideje remek kérdés, hogy mi lesz a szemüvegesekkel, akik Google Glasst szeretnének majd viselni - sajnos akinek nincs tökéletes látása, az okosszemüveggel is meggyűlik majd a baja. Korábban már emlegették megoldásként a Glasshoz dioptriás lencséket készítő Rochester Opticalt, és most úgy tűnik, valóban tőlük kapjuk meg az első lencséket és kereteket. 

Hirdetés

A HD-s, dioptriás lencsék közül a Slash Gear értesülései szerint a legolcsóbb 99 dollárba kerülhet, és már két héten belül bemutatkozhat. A Rochester Optical állítása alapján minden stílust kiszolgálnak majd, a divatostól a sportosig, már az év elején. Jó hír, hogy az okosszemüveget szét sem kell majd szedni, állítólag elég lesz rápattintani a lencséket/keretet. 

A Google egyébként hivatalosan nem dolgozik a Rochester Opticallal, de azt elismerték, hogy már hosszabb ideje foglalkoznak a témával, és az amerikai VSP Global segítségét is kérték már a kutatásokhoz. 

 

Fotó: The Verge

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.