Hirdetés

11 szenzorral jön a Microsoft okosórája



|

Októberre várható a Microsoft saját okosórája, ami Androidot és iOS-t is támogat.

Hirdetés

Minden bizonnyal a Microsoft sem szeretne lemaradni az okosórákkal kapcsolatos őrületről. A Tom's Hardware jelentése szerint a redmondiak terveit jól ismerők arról árulkodtak, hogy a Microsoft már októberben a piacra dobja a saját okosóráját

Hirdetés

Azt mondják, hogy a viselhető eszköz nagyon lapos lesz, ennek ellenére összesen 11 szenzort rejt majd magában. A legnagyobb különlegessége mégis az lesz, hogy a csukló belső felén lesz a kijelzője, a Microsoft szerint ugyanis természetesebb mozdulat a tenyerünket magunk felé fordítani, mint a kézfejünket. 

Korábbi szó-beszédek szerint a microsoftos okosóra nem csak a Windows rendszerekkel, hanem az Android és az iOS platformmal is kompatibilis lesz, így ugyanis jóval nagyobb közönséget tudnának lefedni, mint a legtöbb gyártó jelenleg. A 11 különféle szenzorról részleteket egyelőre nem tudni, de a pulzusmérést szinte biztosra vehetjük. Beszéltek még arról is, hogy az akkumulátor nagyjából két napot bírna egy feltöltéssel.

Amennyiben a Microsoft tényleg októberben dobja a piacra az okosóráját, akkor kemény küzdelemnek néz elébe, elvégre jelenleg az Apple iWatch-ot is ekkorra várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.