Hirdetés

1,5 kilogrammos be quiet! CPU-hűtő



|

A Dark Rock Pro egy elképesztő méretű és teljesítményű processzorhűtő a be quiet!-től.

Hirdetés

Nehézsúlyú processzorhűtő-bajnokkal bővíti termékpalettáját a német székhelyű be quiet!. Az újdonság kis túlzással térdre kényszeríti az alaplapokat, ugyanis a felsőkategóriás eszköz nem csak meglehetősen nagy teljesítménnyel rendelkezik, hanem óriási, 1550 grammos tömeggel is.

 

A Dark Rock Pro 133 x 150 x 166 milliméteres, és hét darab "3D" hőcsövet rejt magában, amelyek oxigénmentes réz bevonatot kaptak. A hűtő két, alumínium lamellákból összeállt bordatoronyból áll, amelyek két végére egy-egy darab 120 milliméteres SilentWings ventilátor került. A két légkavaró egyenként hét darab, speciálisan megformált lapáttal növeli a légáramlást, és maximum 1700 RPM-en üzemel. A hosszú életű csapágyazás 300 000 üzemórás élettartamot tesz lehetővé.

 

A nikkelezett óriás Intel oldalról LGA 775/1155/1156/1366 foglalatokat támogat, míg az AMD esetében az AM2/AM2+/AM3/754/939/940 foglalattal kompatibilis processzorokra szerelhető rá. A csomagban a CPU-hűtőhöz Shin-Etsu hőpaszta található. A be quiet! Dark Rock Pro ára 78,9 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.