Hirdetés

1,6 terabájtos SSD



|

A rekord ismételten a BiTMICRO nevéhez fűződik.

Hirdetés

 

bitmicro.jpg
Az elmúlt hónapban hírt adtunk a BiTMICRO 832 gigabájtos SSD-jéről, amely óriási kapacitásával rekordnak számított az effajta tárolóeszközök családjában. A gyártó azonban nem pihent az elmúlt hetekben sem, és most bemutatta legújabb tárolóját, amellyel ismételten rekordot döntött.

 

Az Ultra320 SCSI SSD-jük áttörte a terrabájtos határt, és 1,6 TB-os tárterülettel rendelkezik. Az E-Disk Altima E3S320 3,5 inches méretben lesz kapható, és várhatóan 230 megabájt/másodperces adatátviteli sebességet tud majd tartani.

 

Az idei év őszén megjelenő tárolóról továbbra sem tudni, mennyibe kerül majd, abban azonban biztosak lehetünk, hogy elképesztően magas árról lesz szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.