Hirdetés

178 millió ultrabook évente?



|

A meghökkentő számadatú jóslatok a tabletek esetében is hasonló növekedést mutatnak.

Hirdetés

A Juniper Research az egyik legfrissebb kutatásában azzal foglalkozott, hogy az elkövetkezendő években hogyan alakul majd az ultrabookok piaca, illetve mi lesz a tabletekkel.

 

Az ultrabookok eladásának növekedéséhez természetesen az kell, hogy az Intel ígérete teljesüljön, és az árak hamar csökkenjenek. Ha ez megtörténik, akkor ultrabookok százmilliói is gazdára találhatnak egy évben - vélik a szakértők.

 

A becslések szerint 2016-ra évi 178 millió ultrabookot vásárolnak majd világszerte, az értékesített tabletek száma pedig évente eléri majd a 253 millió darabot. Mindehhez hozzátartozik, hogy az SSD-k magas ára miatt valószínűleg inkább a hibrid meghajtókat preferálják majd a gyártók a vékony, mobil eszközöknél.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.