Hirdetés

1,8 hüvelykes SSD a Mach Xtreme-től



|

A micro-SATA csatolóval ellátott meghajtó elsősorban notebookokban szolgálhat.

Hirdetés

A Mach Xtreme Technology bemutatta legújabb SSD-meghajtóját, amely a SandForce SF-1222-es vezérlőjére és MLC Flash memóriára épül. Az MX-MDS elsősorban mobil eszközökben, például notebookokban tehet hasznos szolgálatot, hiszen 1,8 hüvelykes mérete miatt micro-SATA csatolófelülettel rendelkezik.

 

A 40, 60 és 90 gigabájtos kapacitásokban érkező meghajtó csupán 36 grammot nyom. Az MX-MDS meghajtók becsült élettartama 1,5 millió üzemóra, és másodpercenként 30 000 I/O-műveletre képesek. Olvasási és írási sebességük 285 és 275 MB/másodperc (220 és 210 MB/másodperc a legkisebb változat esetében).

 

Az MX-MDS mindhárom változatára két év garanciát vállal a gyártó. A 40 gigabájtos modellért 135 eurót kell fizetni, a 60 gigabájtosért 165 eurót, míg a 90 gigabájtos 220 euróért vihető haza. A boltokban április 11-től érdemes keresni a Mach Xtreme újdonságait.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.