Hirdetés

1,8 millió Wii havonta



|

Ennyit gyárt a Nintendo egy hónapban az igen keresett konzoljából.

Hirdetés

 

 

wii.jpg

A Nintendo Wii a legnépszerűbb konzol, és sikerének hála a gyártó egy év alatt megháromszorozta anyagi értékét. Azonban aki otthon van a konzoltémában, az tudja, hogy nem mindig olyan könnyű Wii-hez jutni.

 

George Harrison, a Nintendo Amerikáért felelős igazgatója elmondta, hogy várhatóan még idén decemberben is nagyon sok helyen lesz hiány a konzolból, és szerencsésnek kell lenni, hogy valaki hozzájusson egyhez.

 

A Nintendo természetesen erősít a piacon, jelenleg havonta 1,8 millió új Wii-t gyártanak, és hetente szállítanak a világ rengeteg pontjára.

 

A piacon folytatott harcról Harrison azt mondta, hogy nem igazán fókuszálnak a küzdelemre, mert úgy tűnik, hogy a teljesítményük függetlenné teszi őket a másik két ellenféltől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.