Hirdetés

240 hertzes gamer monitorral újított az AOC



|

Januárban kerül majd piacra a FreeSync-et támogató kijelző.

Hirdetés

Gyorsan bővül a kínai AOC gamereknek szánt, prémium monitorcsaládja. A vállalat rögtön egy új modell piacra dobásával kezdi majd a 2017-et, az AGON AG251FZ típusjelzésű egység legfontosabb jellemzőit a 240 hertzes képfrissítési sebesség, továbbá az AMD FreeSync adaptív képfrissítési technológia támogatása jelentik.


Hirdetés


A szimplán elegáns megjelenésű termékbe a képfrissítési sebességből sejthetően TN panel került. Ettől nem kell megijedni, nem az olcsó monitorokban megszokott színvonalú megoldásról van szó. A kijelző 25 hüvelykes és 1920×1080 pixeles, 1 ms GtG válaszidőt, 400 cd/m² fényerőt, 170 / 160 fokos betekintési szögeket, továbbá villódzásmentes és alacsony kékfény-kibocsátású képet kínál.



Az AOC AGON AG251FZ rengeteg csatlakozót kapott: a videobemenet D-SUB, DVI, HDMI 2.0, Displayport 1.2 segítségével köthető rá, ezen felül pedig négyportos USB 3.0 hubot, mikrofon és fejhallgató audio Jacket, továbbá beépített sztereó hangszórópárt is kínál. A januárban elérhetővé váló monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára 449 font, azaz olyan 163 ezer forint lesz az Egyesült Királyságban.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.