Hirdetés

2,93 GHz-es, zajtalan Tranquil mini-PC



|

Az iXL Power PC tétlen állapotban összesen 30 wattot fogyaszt, nincs benne ventilátor, viszont Core i3-as CPU hajtja.

Hirdetés

A Tranquil PC legújabb mini-PC-je az iXL Power PC, ami nem azért power, mert erőműszerű hardverezettséggel bír, hanem mert alig fogyaszt. Tétlen állapotban összesen 30 wattal beéri, ami igazán figyelemreméltó. Mindezt processzorának is köszönheti, ami egészen pontosan egy 2,93 GHz-es Intel Core i3-530.

 

A HTPC-nek is kiváló gép azért is lehet remek egy nappaliba, mert teljesen zajtalan: egy ventilátor sincs benne. A HDMI csatoló mellett három eSATA port, többfunkciós kártyaolvasó és Blu-ray-meghajtó is helyet kapott a gépben.

 

Az iXL Power PC nem olcsó, ugyanis ha Blu-ray-meghajtót és egy 500 gigabájtos merevlemezt is kérünk bele, akkor már 1100 dollárba kerül. Viszont már kapható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.