Hirdetés

3 GHz-es memóriák a Team Grouptól



|

A kétcsatornás, DDR3-as kit rekordot állított fel a 3 GHz-es értékkel.

Hirdetés

A Team Group, amely már korábban is számos, tuningkedvelőknek szánt terméket mutatott be, legutóbb egy olyan memóriakittel bővítette a kínálatát, amely rekordot jelent: a kétcsatornás, DDR3-as csomag 3 GHz-es órajelen működik.

 

A Limited Edition Xtreem DDR3 3000 CL11 teljesen kompatibilis az Intel XMP 1.3-mal, így a megfelelő alaplapokon már egyből 3000 MHz-en lehet használni a modulokat kétcsatornában.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a csomag mitől lesz limitált, a várakozások szerint azonban nagyon sokan keresik majd a kitet, amely kettő darab, egyenként 2 gigabájtos modult tartalmaz. Sajnos a pontos ára egyelőre nem ismert.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.