Hirdetés

30 000 dollárra büntették a Dellt



|

A Dell tajvani vállalatát 30 000 dollárra büntették amiatt, hogy tévedésből tizedannyiért hirdették termékeiket.

Hirdetés

 

A Dell nagyjából egy hónapja tajvani webáruházában tévedésből 150 dollár helyett 15 dollárért kínálta egyik monitorát - 140 000 megrendelés érkezett. Összesen 26 000 ember nem jutott a termékhez a "kedvezményes áron". Ez nem az első eset volt a Dell ottani vállalatánál.

 

A néhány elírást követően a tajvani Dell nem kártalanította a pórul járt vásárlókat, ezért a tajvani kormány 30 000 amerikai dollárnak megfelelő bírsággal sújtotta a vállalatot. A hírek szerint ezt az összeget nem biztos, hogy ki kell fizetnie a cégnek.

 

A bírság visszavonására azonban csak akkor van lehetőség, ha mint mondták, a Dell komolyan veszi a vásárlói jogokat, és minden egyes vevőt, aki a téves áron szeretett volna Dell termékeket vásárolni, kártalanít a gyártó. 

 

nyc-shoe-store-lowest-price.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.