Hirdetés

32 GB-os, USB 3.0-ás Super Talent pendrive



|

Új, nagy kapacitású flash meghajtóval bővült az Express Duo széria.

Hirdetés

A Super Talent eredetileg novemberben mutatta be az Express Duo névre keresztelt USB 3.0-ás pendriva-jait, amelyek legfőbb érdekessége az, hogy megfizethető, viszonylag olcsón beszerezhető USB-kulcsok.

 

A gyártó most tovább bővítette az USB 3.0-ás interfésszel ellátott flash meghajtó-szériáját. A legújabb modell már 32 gigabájt tárhelyet kínál a felhasználóknak, és szintén agresszív árazási politikát visz tovább. Nem véletlenül: a gyártó elmondása szerint az Express Duo sorozat nagyon sikeres és kelendő.

 

A 32 gigabájtos változat 67,8 x 17,2 x 7,7 milliméteres, adatátviteli sebessége eléri a 67 megabájtot másodpercenként. A Super Talent öt év garanciát vállal a pendrive-ra, amelynek ajánlott végfelhasználói ára 59 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.