Hirdetés

36 millió eladott netbook 2010-ben



|

A Techaisle jóslatai szerint idén összesen 36 millió netbook talál gazdára.

Hirdetés

A Techaisle legfrissebb kutatási eredménye szerint az idei évben összesen 36 millió darab netbookot értékesítenek, összevonva a fogyasztói és az üzleti szektort. Ez a szám egyébként 13%-os növekedést jelentene a tavalyi, 2009-es évhez képest.

 

A cég úgy gondolja, hogy a növekedés ellenére 2010 után némileg lassul a netbook-piac növekedése, 2013-ig, vagy 2014-ig. Ennek pontos indokát nem határozta meg a Techaisle a közzétett anyagában.

 

A vállalat kihangsúlyozta azt a jól ismert tényt, hogy a netbookok kiváló választások lehetnek a tanuló diákok számára, azoknak akik sokat utaznak; vagy az olyan vállalatoknak, amelyek könnyedén hordozható, útközben is használható eszközt szeretnének a notebookjaik mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.