Hirdetés

383 hüvelykes óriás Surface London belvárosában



|

Óriástablettel promózza az új Surface tableteket a Microsoft Londonban.

Hirdetés

A Microsoft szereti a nagy képernyőket. A szoftveróriás tavaly a 82 hüvelykes Perceptive Pixel PC-n mutatta be a Windows 8-at; korábban hatalmas monitorokat gyártatott beépített Kinecttel. A cégalapító Bill Gates nemrég a Reddit élő Q&A-je során egy 80 hüvelykes óriástableten válaszolt az olvasók kérdéseire.

A gyártó most még tovább ment, a londoni Trafalgar Square-en felállítottak egy 383 hüvelykes Surface táblagépet.

 

A The Verge tudósítása szerint a Nelson admirális emlékoszlopa mellett terpeszkedő, hatalmas tablet mellett szinte eltörpülnek a tér szobrai. A Microsoft mérnökei alig 12 óra alatt építették fel a több mint nyolc méter széles és öt méter magas monstrumot. A táblához egy méretben hozzá illő, USB- és micro HDMI-kapcsolattal ellátott lila Type Cover 2-t is gyártottak. Az eszköz működőképes, az arra járó kisiskolások betűzőversenyt játszanak a billentyűzeten ugrálva.

Hirdetés

A Trafalgar Square London egyik legnépszerűbb és legforgalmasabb turistalátványossága: nem véletlen, hogy a Microsoft marketingesei úgy döntöttek, itt állítják fel a közelmúltban bemutatott Surface 2-t népszerűsítő installációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.