Hirdetés

3D-s monitor az ASUS-tól is



|

Az ASUS is bemutatta saját 3D-képes kijelzőjét a 23 hüvelykes kategóriában.

Hirdetés

Sok gyártó számos 3D-képes monitora után az ASUS most a 23 hüvelykes kategóriában jelentkezik legújabb megjelenítőjével, a VG236H-val. A szürkéről szürkére 2 milliszekundumos válaszidővel érkező monitor 120 Hz-es, a gyártó szerint a Trace Free II Technology-nak köszönhetően megfelelően gyors válaszidővel.

 

A 120 Hz-es frissítési rátának köszönhetően a monitor alkalmas a sztereoszkópikus 3D-s kép megjelenítésére, szemenként 60-60 hertzzel. Az ASUS nem feledkezett meg a játékosokról sem, ugyanis a VG236H-hoz a dobozban megtaláljuk az NVIDIA 3D Vision csomagját is.

 

Utóbbiba egy pár aktív szemüveg és egy érzékelő tartozik, sajnos azonban az élvezetekhez egy NVIDIA grafikus kártya sem árt. A szélesvásznú kijelző egyébként 1920 x 1080 pixel megjelenítésére alkalmas (tehát nem gond egy 1080p-s videó sem), és tükröződésmentes panellel rendelkezik. A hátulján HDMI és dual-link DVI csatolókat találunk. A 380 angol fontba kerülő VG236H-t a HotHardware már le is tesztelte, a tapasztalatok itt olvashatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.