Hirdetés

4 milliméter vékony az LG OLED tévéje



|

Az 55 hüvelykes tévé jelenleg a világon a legvékonyabb, a keret 1 mm.

Hirdetés

Egy 4 milliméter vékony OLED tévé bemutatására a monacói Salle des Etoiles stílusban pont megfelelő helyszín, különösen, hogy az LG a televíziós új korszakának nyitányaként jellemzi az eseményt.

 

 

Az ilyen modellek bevallottan nem azért kerülnek rivaldafénybe, hogy másnap már rohanhassunk is a MediaMarktba megvenni őket. A gyártó szempontjából presztizs értékű készülékek eddig egyértelműen arra szolgáltak, hogy az OLED és LG szavakat összekapcsolják a köztudatban (és persze az egyénében is). Ez a trend most módosul, az LG azt ígéri, hogy az év második felében már kapható lesz legmodernebb tévéje, okostévé platformmal, 3D megjelenítéssel, akár a már bevezetett LCD modellek.

 

 

Aki látott már OLED képernyőt, az tudja, hogy még a plazmákat is jócskán felülmúló kontúrok és színtelítettség jellemzi őket – az más kérdés, hogy a fénykibocsátó anyag kifárad, öregszik. Most az LG egy negyedik, fehér alpixellel egészíti ki a szokásos RGB képpontokat, az új architektúra WRGB néven ismert. A képpontok válaszideje 0,02 másodperc, a betekintési szög tökéletes, így valóban emelkedhetnek a képi elvárások OLED alapokon. No és a keret csak 1 milliméteres, azaz gyakorlatilag nincs is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.