Hirdetés

4 TB-os Logitec HDD eSATA-val és USB 3.0-val



|

A 7200 RPM-es külső merevlemezt egy ventilátor is hűti.

Hirdetés

A japán Logitec - nem összekeverendő a svájci Logitech-kel - bemutatta legújabb külső merevlemezét, amelyet LHD-EG40THEU3F kódnévvel látott el. A 7200 RPM-es HDD meglehetősen jól sikerült darab, ugyanis a házat több csatlakozóval is ellátták.

 

Az USB 3.0-ás porttal is felszerelt külső adattároló megfelelően gyors adatátvitelt biztosít, és természetesen visszafelé is kompatibilis. Bár a Thunderbolt ettől gyorsabb, a költségei egyelőre magasabbak, ráadásul a külső merevlemezek adatátviteli sebessége nem is használná ki a technológiát.

 

Az eSATA csatolóval is ellátott külső HDD összesen 1,1 kilogrammot nyom. A házba egy 40 milliméteres hűtőventilátor is került a biztosabb üzem érdekében. A Logitec 4 terabájtos újdonságának az ára 500 amerikai dollár környékén várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.