Hirdetés

43 lap percenként az OKI-tól



|

Az új B6500-as mono lézernyomtató család tagjai sebességbajnokok.

Hirdetés

A B6500-as modellek a B6000-es sorozathoz hasonlóan kiváló minőségű és megbízható nyomtatást nyújtanak, s percenként 43 oldal kinyomtatására képesek - ez 10 oldallal több, mint amire pillanatnyilag a vezető konkurens modell képes. Az első oldal kinyomtatására mindössze 8 másodpercet kell várni, a felbontás pedig elég nagy a részletesebb diagramokhoz is, 1200 × 1200 dpi.

 

 

okib6500_.jpg

 

A B6500-as modelleket akár 30 fős munkacsoportok kiszolgálására tervezték. A B6500-as modellekhez mellékelt ingyenes segédprogramok révén a felhasználók és a hálózati rendszergazdák egyszerűen hozhatnak létre dokumentumokat, illetve felügyelhetik a nyomtatókat. Bizalmas anyagokhoz jelszót igénylő, merevlemezről késleltetett nyomtatáshoz a Secure Print segédprogramot használhatjuk.


A nagy volumenű nyomtatás mellett a lézerviszonylatban sokféle média (például névkártyapapír) használatának lehetőségével emelkednek ki az új OKI nyomtatók.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.