Hirdetés

480 GB-os SSD-kkel újít az OCZ



|

Az OCZ bővítette notebookokba szánt SSD-meghajtóinak kínálatát: már óriási, 480 gigabájtos meghajtók is elérhetőek.

Hirdetés

Hagyományos merevlemez és SSD-meghajtó között egyelőre a legfőbb különbség, hogy az előbbi esetében hatalmas tárhelyet kapunk, míg az utóbbinál nagyon gyors átviteli sebességet. Mi lenne, ha mindkettő egyszerre teljesülne?

 

Az OCZ notebookokba szánt 2,5 hüvelykes SSD-meghajtói, az Agility 2 és a Vertex 2 egyaránt frissültek. Mindkét szériából 400 és 480 gigabájtos verziókkal jelentkezett a gyártó, lehetőséget kínálva a laptop-tulajdonosoknak arra, hogy lecseréljék nagyobb merevlemezeiket.

 

Az új SSD-meghajtók 250 megabájt per másodperces olvasási és 240 megabájt per másodperces írási sebességre lesznek képesek, az ígéretek szerint. Várhatóan néhány napon belül megjelennek a piacon, az áraikról azonban talán még akkor is jobb lenne nem beszélni, ha tudnánk - egyelőre viszont nem tudni, mennyibe kerülnek majd.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.