Hirdetés

480 GB tárhely egy mSATA SSD-n



|

Az ilyen meghajtók akár az ultrabookok jövőjét is jelenthetik, hiszen siker ide vagy oda, maradnak a piacon.

Hirdetés

Az ultrabookok bár eddig mondhatni csalódást keltettek a felhasználók többségében, az biztos, hogy maradnak a piacon. Emiatt új és jobb hardverelemekre van szükségük, hogy népszerűbbé válhassanak. A Mushkin most egy ilyet mutatott be. Az Atlas egy új SSD-sorozat, amely mSATA csatolófelülettel rendelkezik.

Az mSATA eszközök előnye, hogy az ultravékony notebookokban is elférnek, a hátránya pedig, hogy meglehetősen kicsi kapacitást kínálnak. A Mushkin ezen igyekszik változtatni az Atlas szériával, amelynek új tagja 480 gigabájt tárhelyet, és 6 Gbps-os támogatást kínál. 

Az eddig valaha készült legnagyobb mSATA SSD 2013. januárjában kerül a piacra, és vélhetően ott lesz a januári CES kiállításon is. Belül egy SandForce SF-2281-es vezérlő kapott helyet, ami az 500 MB körüli adatátviteli értékek megtartásában segít. A meghajtó ára 500 dollár/euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.